Brand video

denk jij na over wat video voor je business kan betekenen?

Vast wel. Google gaat er goed op, het algoritme op social smult ervan. Maar wat nog veel belangrijker is, jouw klant heeft in no-time gezien en gehoord wie jij bent, wat je doet en heeft daar (onbewust) meteen een gevoel bij.

I can help you.

Brandvideo

House of magnolia

Deze brandvideo voor House of Magnolia is gemaakt voor op socials. Staand en in één minuut kan jij je boodschap ook laten voelen. 

MORE INFO

or maybe you'd like...

Brandvideo

Saskia Huizer, hoogbegaafdheidsspecialist

Hoe een persoonlijk verhaal zo belangrijk kan zijn. Saskia helpt hoogbegaafde kinderen en hun ouders. In haar video vertelt ze waarom zij juist hen zo goed begrijpt en goed kan helpen.

Wil je meer zien?

Brandvideo

Voor Sharona heb ik gefilmd op één van haar evenementen. Haar verhaal spreekt haar klanten aan. Dat verhaal zie je, voel je, hoor je in haar brand video. 

Wil je meer zien?

Hoe pakken we dit aan?

x

Kennismakingsgesprek: laten we even bellen om te kijken of we een klik hebben. Hebben we deze? Dan leggen we meteen onze agenda’s naast elkaar!

x

Vragenlijst: ik stuur je een vragenlijst zodat ik een goed beeld krijg van jou en je bedrijf. Ook kijk ik naar je website en je brand kleuren en -stijlen om te zorgen dat alles één geheel wordt.

x

Voorbespreking: We bespreken de door jou ingevulde vragenlijst. Ik vraag je het hemd van het lijf over wat ik nog graag wil weten van je.

x

Script en materiaal lijst: Ik maak een draaiboek en een lijst met productideeën die jouw foto’s kunnen versterken. Het draaiboek fungeert als leidraad tijdens het filmen.

ben jij klaar voor de hoofdrol in jouw business verhaal?

OMG, GIMME!

x

Kledingadvies op maat: Wil jij graag advies wat je het beste aan kunt dragen in jouw video? Dan krijg je via mij 10% korting op een stylingadvies consult van Sara van Styleformation. Via mij betaal dus €179,- ipv €199,- excl. BTW.

x

Shooting time! 

x

Je ontvangt een mooi bewerkte video van tussen de 1 en 2 minuten met muziek en eventueel voice over. Je krijgt 1 versie met ondertiteling en 1 versie zonder ondertiteling.

x

Er is 1 correctieronde waarin je feedback kunt geven op de video, deze feedback verwerk ik en je ontvangt jouw branding video waarna je hem kan gaan delen met de wereld!

x

Wil je ook verschillende formaten en afspeellengtes geknipt voor de socials? Dan is het social pakket fijn om erbij te nemen!

TESTIMONIAL

"Het was voor mij echt uit mijn comfortzone om mezelf echt te laten zien op een authentieke manier.

Superblij ben ik met de foto's en met Marleen als persoon waardoor ik zo straal op de manier die ik voor ogen had. Door haar warme benadering voelde ik me helemaal op mijn gemak en mijzelf.

Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen."

Meelanie coaching

Elja, Muziek Fantastique

"Ik ben zó blij en dankbaar voor de foto’s en videobeelden!

Je hebt mij in mijn ZIJN weten vast te leggen.
Speels, enthousiast en gepassioneerd.

Voor de video was ik nerveus, maar door jouw rust en ondersteunende vragen en aanmoediging werd ik er minder ongemakkelijk van. En met een supertof resultaat!

Ik ben zo blij jou ontmoet te hebben en niet alleen vanwege je vakvrouwschap als foto/videograaf.
Je bent in mijn ogen een prachtig mooi mens!"

Heb jij het gevoel dat we een bakkie moeten doen?

Ken je dat gevoel? Dat je weet, ‘ik wil haar of hem ontmoeten’.
Ik weet vaak niet wat het is. Maar als ik mijn gevoel dan volg, weet ik vaak snel waarom ik dat gevoel had. Ken jij dat ook? En heb je dat gevoel bij mij? Dan doe ik graag een online bakkie, om te kijken of we die klik hebben.

Doen we!