ik ben marleen.

Hier wil ik iets inleidend schrijven maar heb geen idee wat...

Ik ben Marleen, ik ben geboren en getogen in Riel, onder de rook van Tilburg. Ik ben getrouwd met Ron en ben moeder van 2 meiden. In het weekend sta ik iets te enthousiast naast het voetbalveld. Verder ben ik het liefst buiten, in onze moestuin. En ben een jaarrond bezig met het uitzoeken van de leukste campings voor in de zomer. 
Ik kan niet tegen onrecht, ik ben een tikje perfectionistisch en als ik in een rij moet staan, haak ik af (behalve voor de bar op de zwarte cross, dan wacht ik wel ff). 

READ MORE

Dit is niet hoe ik begon. 

misschien lijkt mijn verhaal op die van jou. 

Het grootste deel van mijn werkende leven heb ik voor de overheid gewerkt als senior projectleider. Hier heb ik veel geleerd, vooral over mezelf. Na een flinke dip en te lang als pion te zijn neergezet, besloot ik voor mezelf te beginnen als fotograaf. Dat voelde als een sprong in het diepe, maar wel de enige sprong die ik op dat moment kon nemen. Ik word heel erg gelukkig van de vrijheid, van het creëren en ik voel dat dit nog maar het begin is. Het ondernemerschap is een reis die vooral over mijzelf gaat. Ik leer nog iedere dag bij, over ondernemen, maar vooral over mezelf. Ik geniet echt van het samenzijn met andere ondernemers. Elkaar helpen met ieder zijn/haar expertise en struggels delen.  
Wil jij weten wat ik voor je zou kunnen betekenen? Zullen we eens een bakkie doen?

AT THE MOMENT...

THINKING ABOUT:

10 nieuwe business ideeen

CRAVING:

Op vakantie met mijn liefdes

READING:

Nu of nooit, Dai Carter

LISTENING:

O, I love you, van Essie Jain

EATING:

Chips

Heb jij ook het gevoel dat we eens een bakkie moeten doen?

Ken je dat gevoel? Dat je weet, ik wil haar/hem ontmoeten. Ik weet vaak niet wat het is, maar als ik mijn gevoel volg, weet ik vaak snel genoeg waarom ik dat gevoel had. Ken je dat? Zullen we een meeten om te kijken of wij die klik hebben?

Doen we!