Corporate
Foto en video

Corporate fotografie is eigenlijk het maken van foto's die laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Het draait om het vastleggen van gave beelden die laten zien wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe het er bij jullie op kantoor of tijdens werktijd aan toegaat. Het gaat om meer dan alleen 'smile for the camera'! Deze beelden zijn superhandig voor jullie website, social media of om aan klanten te laten zien waar jullie voor staan. Ik help graag om die toffe kiekjes te maken die laten zien hoe gaaf en uniek jullie bedrijf is, of het nu gaat om het team, de werkplek of jullie producten. Zullen we samen jullie bedrijfsverhaal in beelden vastleggen?

dit wil ik!

de combi van fotografie en video is perfect

Als je toch al toe was aan nieuwe foto’s én een video wilt, dan is dit het moment. We regelen alles één dag . Ideaal, want je hoeft maar één keer na te denken over je kleding, je hoeft maar één keer de visagie in en alles wordt in dezelfde sfeer geschoten. Jullie beelden zien er op alle kanalen consistent uit. Dat is toch perfect? 

Wat ik je te bieden heb:

ben jij klaar voor de hoofdrol in jouw business verhaal?

OMG, GIMME!

  1. Creativiteit met een doel: Ik breng een frisse en doelgerichte creativiteit naar jullie visuele content.
  2. Authenticiteit staat voorop: Mijn focus ligt op het vastleggen van echte momenten en het weergeven van de unieke identiteit van jullie bedrijf. Geen geforceerde poses, maar oprechte beelden.
  3. Klein maar krachtig: Omdat ik alleen werk als zelfstandige professional kan ik flexibel inspelen op jullie behoeften. Dit betekent persoonlijke aandacht, snelle communicatie en efficiënte samenwerking.
  4.  Betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit: Ik begrijp dat budgetten voor groeiende bedrijven beperkt zijn. Mijn doel is om hoogwaardige beelden te leveren die passen bij jullie financiële mogelijkheden.
  5. Storytelling door beelden: Ik geloof in het vertellen van jullie bedrijfsverhaal door middel van beelden, waardoor klanten een authentieke connectie kunnen voelen met wie jullie zijn en wat jullie doen.

01

Video en fotografie

Een video en je foto's in dezelfde stijl, in één klap klaar! Omdat mijn opdrachten erg uiteenlopend zijn werk ik hieronder aan de hand van een voorbeeld een shoot uit. Er is zoveel mogelijk, dus is het altijd verstandig om contact te hebben over concrete vragen.

  • 20 foto´s in hoge en lage resolutie
  • Een video van 1 minuut, staand of liggend
  • Tot 6 uur shooten
  • Kledingwissels, zoveel als jij wil!
  • Exclusief BTW en reiskosten

€ 1444,-

I WANT THIS!

vanaf