TAKE YOUR BIZZ TO THE MOON

laat jezelf zien

Jouw bedrijf loopt lekker, alleen die foto's… Als je naar de foto's kijkt zie je niet de ondernemer die je inmiddels bent. Dan is het tijd voor nieuwe foto's! Ik help je daar heel graag bij!

Portfolio

De kracht van beeld voor jouw business!

Foto’s die alles zeggen over jou, hoe jij bent. Die hebben kracht. Ben jij krachtig, zacht, stoer, spiritueel of juist een blij ei? Of heb je van alles een beetje? De kracht van foto’s waarop jij volledig jezelf bent, straalt! Díe komen binnen. Ik doe niets liever dan jou uit jou te trekken en dit vast te leggen.    

Hoe pakken we dit aan?

x

Kennismakingsgesprek: laten we even bellen om te kijken of we een klik hebben. Hebben we deze? Dan leggen we onze agenda’s naast elkaar!

x

Vragenlijst: ik stuur je een vragenlijst zodat ik een goed beeld krijg van jou en je bedrijf. Ook kijk ik naar je website en je brand kleuren en -stijlen om te zorgen dat alles één geheel wordt.

x

Voorbespreking: We bespreken de door jou ingevulde vragenlijst. Ik vraag je het hemd van het lijf over wat ik nog graag wil weten van je.

x

Materiaal lijst: Ik maak een draaiboek en een lijst met productideeën die jouw foto’s kunnen versterken. 

ben jij klaar voor een nieuwe beeldbank?

OMG, GIMME!

x

Kledingadvies op maat: Wil jij graag advies wat je het beste aan kunt doen tijdens jouw shoot? Dan krijg je via mij 10% korting op een stylingadvies consult van Sara van Styleformation. Via mij betaal dus €179,- ipv €199,- excl. BTW.

x

Shooting time! 

x

Na de shoot ontvang je van mij:
Voorselectie: Binnen +/-5 dagen krijg jij in een online galerij waarin jij aan kan geven welke foto’s je het mooiste vindt. Deze ga ik bewerken. Daarbij app ik je al 1 of 2 van mijn favorieten toe! (deze zijn lichtbewerkt) Spoiler: er kan lichte keuzestress onstaan!

x

Definitieve beelden! Binnen 3 weken ontvang jij in de galerij de bewerkte foto’s die je kan downloaden in hoge resolutie (voor drukwerk of socials) en in lage resolutie (perfect voor op je website) die jij kan gaan gebruiken voor je bedrijf! 

"If you are still in doubt, this is your sign to DO IT. You won't regret working with Holly. It was an absolute blast!"

JENNA BROOKS

INTRODUCING

model for a day!

Nee joh! lekker jezelf zijn!
I've got your back!

Ik weet als geen ander hoe spannend dat kan zijn. Jezelf blootgeven tijdens een fotoshoot. Door een goede voorbereiding, jou de juiste vragen te stellen, zetten we een fotoshoot neer die voor jou goed voelt én waar we de mooiste foto’s uitkomen!
Wil je studiofoto’s, rauwe straatfotografie of juist foto’s in de natuur? ? Ik zorg voor de perfecte omgeving voor jou, waardoor jij op je gemak bent en van je eigen foto’s afspat.

zullen we meeten?

X

ik zie graag het totaal-plaatje

De beelden moeten alles over jou en je business vertellen. De locatie, de omgeving, je styling, we denken overal over na. Ben jij die ondernemer die nieuwe foto's nodig heeft, maar stel je het al een tijdje uit, of schuif je het voor je uit omdat je dat echt niet leuk vindt? Laat mij je helpen. Wil jij je zichtbaarheid en je merk versterken? Laten we dan even bellen!

mijn portfolio

personal branding

Jij bent het gezicht van jouw business, sterker nog, jij bent jouw business. Super slim want er is maar één jij, dus uniek. Omdat jij het middelpunt van je branding bent, hoort daar ook uniek beeldmateriaal bij. Foto's zijn onmisbaar en uit ervaring weet ik dat je aan een paar foto's niet genoeg hebt.  In de personal brandingshoots die ik fotografeer maken we veel diverse beelden die breed inzetbaar zijn.  


jouw producten

Naast dat jij uit mag blinken, mogen jouw producten dat natuurlijk ook! Ik verzorg gestylde productfotografie van jouw producten. 
Wij trekken jouw huisstijl helemaal door in de productfotografie waardoor jouw content meteen inzetbaar is. 

De sfeer!

Ik vind het belangrijk dat de sfeer in beeld gebracht wordt. Dat is wat jou en je business uniek maakt. Deze meubelmaker die zijn werkplaats in old American style heeft, dat is mede de reden waar zijn klanten voor komen. 

Modellen!

Zeg ik hierboven nog dat je geen model hoeft te zijn! Maar wil jij jouw merk versterken met een fotoshoot met modellen. Dan regelen we dat! 

Niemand is hetzelfde

Iedere shoot is anders, iedere ondernemer is anders. Dat is het mooie aan mijn vak, daarom lever ik heel graag maatwerk.

 • Hoeveelheid foto´s...
 • Met of zonder video...
 • Duur van de shoot...
 • Aantal locaties... 
 • Kleding, make up and hair...
 • Wij kijken samen wat bij jou past.

lets meet up!

02

Brand shoot

Dit pakket is heel fijn als je net wat minder te besteden hebt maar wel de beelden nodig hebt voor je business. 

 • 22 foto's in hoge en lage resolutie
 • Tot 2 uur fotoshoot
 • max. 2 locaties
 • Kledingswissels, zoveel als jij wil!
 • Exclusief BTW en reiskosten

€ 525,-

I WANT THIS!

vanaf

01

Prijs op maat