Video én fotografie

Video's en foto's in dezelfde stijl. In één dag schieten we alle beelden die jij nodig hebt om jouw verhaal te vertellen.

dit wil ik!

Het versterkt elkaar!

Als je toch al toe was aan nieuwe foto’s én een video wilt, dan is dit het moment. We regelen alles één dag . Ideaal, want je hoeft maar één keer na te denken over wat je kleding, je hoeft maar één keer de visagie in en alles wordt in dezelfde sfeer geschoten. Het visuele plaatje van jouw bedrijf ziet er op alle kanalen consistent uit. Dat is toch perfect? 

Hoe pakken we dit aan?

x

Kennismakingsgesprek: laten we even bellen om te kijken of we een klik hebben. Hebben we deze? Dan leggen we meteen onze agenda’s naast elkaar!

x

Vragenlijst: ik stuur je een vragenlijst zodat ik een goed beeld krijg van jou en je bedrijf. Ook kijk ik naar je website en je brand kleuren en -stijlen om te zorgen dat alles één geheel wordt.

x

Voorbespreking: We bespreken de door jou ingevulde vragenlijst. Ik vraag je het hemd van het lijf over wat ik nog graag wil weten van je.

x

Script en materiaal lijst: Ik maak een draaiboek en een lijst met (product)ideeën die jouw foto’s kunnen versterken. Het draaiboek fungeert als leidraad tijdens het filmen.

ben jij klaar voor de hoofdrol in jouw business verhaal?

OMG, GIMME!

x

Kledingadvies op maat: Wil jij graag advies wat je het beste aan kunt dragen in jouw video? Dan krijg je via mij 10% korting op een stylingadvies consult van Sara van Styleformation. Via mij betaal dus €179,- ipv €199,- excl. BTW.

x

Shooting time! 

x

Je ontvangt een mooi bewerkte video van tussen de 1 en 2 minuten met muziek en eventueel voice over. Je krijgt 1 versie met ondertiteling en 1 versie zonder ondertiteling. Daarnaast krijg je in een galerij de mogelijkheid om 20 foto's te selecteren die je na bewerken van mij in hoge en lage resolutie ontvangt.

x

Er is 1 correctieronde waarin je feedback kunt geven op de video, deze feedback verwerk ik en je ontvangt jouw branding video waarna je hem kan gaan delen met de wereld!

x

Wil je ook verschillende formaten en afspeellengtes geknipt voor de socials? Dan is het social pakket fijn om erbij te nemen!

01

Video en fotografie

Een video en je foto's in dezelfde stijl, in één klap klaar!

  • 20 foto´s in hoge en lage resolutie
  • Een video van 1 minuut, staand of liggend
  • Tot 6 uur shooten
  • max. 4 locaties
  • Kledingwissels, zoveel als jij wil!
  • Exclusief BTW en reiskosten

€ 1299,-

I WANT THIS!

vanaf